About قند خون چه نوع بیماری است
About قند خون چه نوع بیماری است
Blog Article
در سن ۶۰ سالگی دیابت یکی از بیماریهایی میباشد که بیشتر افراد را درگیر میکند؛ به صورت کلی قند خون برای افراد سالم در سن ۶۰ سالگی در محدوده ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلی گرم بر دسی لیتر قرار دارد.
قبل از استفاده از این مکمل یا هر مکمل دیگر، به یک پزشک مراجعه کنید و دستورات وی را دنبال کنید.
دو انتهای بامیه ها را جدا کنید و بامیه ها را با یک چنگال در تمام طول آن در هر طرف خراش دهید و سپس آنها را در طول شب در یک لیوان آب بگذارید.
همچنین بخوانید: کم کاری تیروئید: علائم، درمان قطعی، گیاهی و طب سنتی، رژیم غذایی کم کاری تیروئید
وقتی غذا می خورید، بدن شما غذا را به کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی تجزیه می کند.
به جز آناناس، خربزه، هندوانه و طالبی بیشتر میوهها دارای شاخص گلوکز ۵۵ و پایینتر از آن هستند. این شاخص کم به این دلیل است که اغلب میوهها دارای میزان زیادی آب و فیبر هستند که شکر موجود در آنها یعنی همان فروکتوز را به طور طبیعی متعادل میکند. زمانی که میوه میرسد، شاخص گلوکز آن افزایش مییابد.
کمتر از ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی گرم در دسی لیتر دو ساعت بعد از غذا .
از روز بعدش دستگاه خونگی سنجش قند گرفتم و یکم حجم غذای عادیم رو کم کردم... در یک هفته گذشته قند ناشنا معمولا بین۱۰۰ تا ۱۰۴ بوده و قند دو ساعته بعد صبحانه معمولا زیاد تفاوتی نمیکنه و زیر ۱۰۸ بوده ولی قند دو ساعته بعد شام طی سه شب متوالی ، ۲۰۰، ۱۹۹، ۱۷۴ بوده ...چیزی که باعث تعجبم میشه اینه که بعد خوردن اولین وعده غدایی در روز بعد دو ساعت قندم افزایش چندانی نداره، ولی بعد از خوردن شام قند دو ساعته بالاست( کلا دو وعده غذا میخورم)...البته اولین وعده نیمرو میخورم که فکر کنم بی تاثیر نباشه.
اگر جزو افرادی هستید که در این سن مبتلا به دیابت شدهاید یا قند خون شما از راه درمان بیماری قند خون بازه طبیعی پایینتر است، بهتر است سریعاً به پزشک مراجعه نمایید.
آموزش تصویری نحوه تغییر هوم پیج گوگل کروم در کامپیوتر و گوشی اندروید
برش های گوشت گاو بدون چربی مانند سردست، گردن، فیله و راسته
سطح قند خون شما تحت تأثیر غذایی که می خورید ، سن ، استرس ، فعالیت بدنی ، سیگار کشیدن و مصرف الکل است.
جواب سوالات کتاب کار زبان یازدهم – درس سوم کتاب کار – زبان یازدهم
بیشتر بدانید: ۴ تغییر در سبک زندگی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲